Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، مینا کامران در نشست همفکری پویش ایران من (ساخت نخستین مدرسه) که با حضور فعالان اقتصادی و خیران نیک‌اندیش در سالن جلسات اتاق بازرگانی کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: ایده و آغاز این پروژه از سوی متولیان در اتاق بازرگانی کلید خورده است.

مدیر اجرایی طرح پویش ایران من تاکید کرد: کلید رشد، توسعه انسانی و بذر خلاقیت در نسل آینده ساز کشور در صورت توسعه مدارس ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسؤول با اشاره به اینکه پروژه «پویش ایران من» برای همه کودکان این سرزمین است، گفت: مبحث مدرسه‌سازی در حقیقت نخستین گام در مسیر پیشبرد و رسیدن به عدالت اجتماعی در کشور ما است.

وی خاطرنشان کرد: در جایی که هر لحظه احتمال آوار مراکز آموزشی می‌رود، نمی‌توان حرف از کیفیت آموزش و یا توسعه علم و پژوهش در آن زده شود.

کامران با بیان وضعیت کودکانی در کشور به دلایل مختلفی که ترک تحصیل می‌کنند، متذکر شد: در واقع یک چهارم کودکان در کشور به دلیل متعدد ترک تحصیل می کنند که عمده و اصلی ترین کمبود امکانات تحصیلی است.

وی با اشاره به اینکه بیش از 110 هزار مدرسه در کشور وجود دارد، افزود: امروزه 33 هزار مدرسه فرسوده معادل 30 درصد با بیش از چهار میلیون دانش در کشور وجود دارد.

این مسوول تصریح کرد: پروژه پویش ایران من سعی در ساخت 100 دبستان را در نخستین گام خود با استفاده از کمک خیران و فعالان اقتصادی در دستور کار قرار داد.

وی با اشاره به اینکه معضل ترک تحصیلی در مناطق محروم به دلیل کمبود امکانات رخ می‌دهد، متذکر شد: این نوع مشکلات به دلیل عدم آمایش سرزمینی درست است و به نقاط محروم کشور کمتر توجه شده است.

کامران به بیشترین معضل ترک تحصیل را در استان‌هایی همچون کردستان، آذربایجان، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه و ... اشاره کرد و گفت: پروژه پویش ایران من در واقع برنامه‌های بسیاری در دست انجام دارد و در گام نخست 6 مدرسه در کرمانشاه ساخته می شود.

مویر اجرایی طرح پویش ایران من ادامه داد: در حال حاضر بر اساس دستورالعمل و اهداف سازنده آن 6 مدرسه توسعه پایدار در کرمانشاه در حال ساخت است.

این مسؤول با اشاره به روش کار پویش ایران من در مناطق گوناگون کشور، گفت: برای ساخت هر مدرسه در این مناطق در حقیقت 10 نفر در ساخت مدرسه مشارکت دارند و هر یک 10 درصد هزینه را تامین می‌کنند.

مدیر اجرایی طرح پویش ایران من یادآور شد: همه مدارس پس از تکمیل با اسم پویش ایران من بهره‌برداری می‌شود و البته نام 10 نفر از خیران مدرسه‌ساز در سردرب این مدارس عنوان می‌شود.

کامران افزود: تا کنون 110 نفر اشخاص حقیقی و حقوقی به طرح اجرایی پویش ایران من در راستای توسعه و ساخت مدارس ما در کشور اضافه شدند این تعداد نیز در روزهای آینده بیشتر می‌شود.

این مسؤول با تاکید بر اینکه ساخت الگوی مدارس توسعه پایدار در واقع مفهوم آموزش در دنیا را تغییر کرده است، تصریح کرد: باید به رشد اشتغال و تولید پایدار در مناطق کشور برسیم و آموزش نقش زیربنایی در این زمینه را ایفا می‌کند.

مدیر اجرایی طرح پویش ایران من در ادامه یادآور شد: کالبد و شکل مدارس از منظر این طرح باید تغییر کند و کیفیت ساخت مدارس بالا برود و همسو با روش‌های نوین آموزشی باشد.

این مسؤول به کاربری آموزشی برای این مدارس و احداث کانون‌های کارآفرینی برای استفاده دانش‌آموزان و همه اهالی روستا اشاره و بیان کرد: ساخت این مراکز آموزشی با مصالح بومی منطقه انجام می‌شود که شرایط توانمندسازی اقتصادی ساکنان روستا را فراهم می کند.

کامران تاکید کرد: این مدارس الگوی خوبی برای توسعه پایدار با صرفه‌جویی در زمان و مکان ساخت آن در زمینه ایجاد مراکز آموزشی در سراسر کشور است.

این مسوول اظهار داشت: مشارکت همه ذی‌نفعان جامعه از برنامه طرح پویش ایران من قرار دارد که اکنون در استان کرمانشاه با هدف ساخت مدارس در مناطقی از جوانرود کرمانشاه و... پیشرفت‌های خوبی دارد.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۶۰۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود

قهرمان رحمانی مدیرکل سابق نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی در مراسم تودیع و معارفه با بیان اینکه تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام جزو اولویت‌ها است، گفت: با جذب هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات امسال مدارس نیمه‌تمام استان تکمیل می‌شود و مدارس جدید ساخته خواهد شد.

وی با بیان اینکه جبران کمبود سرانه فضای‌آموزشی در استان باید در اولویت باشد، افزود: اولویت دولت تکمیل هنرستان‌ها است، لذا با جذب اعتبارات و تکمیل هنرستان‌ها و ۸ طرح نیمه‌تمام می‌توان گام مؤثری در توسعه فضا‌های آموزشی استان برداشت.

پیام صدقی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی هم در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی با تأکید بر اهمیت مشارکت در امر مدرسه‌سازی، گفت: ظرفیت‌های بزرگی در استان وجود دارد که می‌توان از این ظرفیت برای امر مدرسه‌سازی استفاده کرد.

وی افزود: هویت بخشی به مدرسه و معماری مدارس، ساماندهی املاک مازاد و ساخت مجتمع‌های بزرگ با رویکرد محله محور در استان در دستور کار است.

صدقی اضافه کرد: جهاد مدرسه‌سازی در دولت سیزدهم با قدرت، سرعت و با کیفیت ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور
  • وزیر آموزش و پرورش : ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ امسال ۷۲ هزار معلم جذب می شوند
  • ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ استخدام ۱۹ هزار مربی ورزشی و مشاور پس از ۱۵ سال
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد