Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - مدیر موسسه پویش ایران من گفت: به منظور ایجاد رشد و بالندگی در کودکان و آینده سازان کشور باید در ساخت فضای کالبدی مدارس بازنگری صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مینا کامران ظهر امروز در نشست هم فکری پوشی ایران من که با حضور جمعی از فرهیختگان استان به منظور مشارکت در ساخت نخستین مدرسه توسعه پایدار کردستان که در اتاق بازرگانی سنندج برگزار شد، گفت: پویش ایران من به عنوان ابتکاری که توسط چند تن از اعضا های اتاق های بازرگانی سراسر کشور در بخش خصوص بنیان گذاری شده است، درسال ۹۳ با احداث یک باب مدرسه در در روستای ناظر پی استان لرستان کار خود را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر موسسه پویش ایران من با بیان اینکه یک صد مدرسه با نام های ایران من در مناطق کم برخوردار سراسر کشور توسط بخش خصوصی با همکاری این موسسه درست شده است، اظهار داشت: این موسسه کارش را با ساخت مدرسه توسط چند تن آغاز کرد که بعد از دوسال با استقبال گسترده و مشارکت فزاینده کارآفرینان همراه و به جریانی در جهت توسعه سیستم آموزشی کشور تبدیل شد.

وی افزود: توسعه امری پیوسته است که بر واحد های انسانی بنا دارد و شروع آن همگام با شروع پیوسته آدمی است و آموزش به ویژه در کودک و نوجوان سنگ بنا و تقطه آغاز توسعه در هر کشوری است.

کامران گفت: هنوز در گوشه کنار ایران شهرها و روستا های زیادی وجود دارند که کودکان به دلیل دور بودن از فضای آموزشی از حق آموزش و تحصیل محرومند که عدم وجود سرمایه گذاری کافی بخش دولتی و بدجه ناکافی وزارت آموزش و پرورش ضرورت مشارکت فعالان اقتصادی را بیش از پیش کرده است.

وی با بیان اینکه ساخت مدرسه نقطه آغاز ملموسی برای اسن خواهد بود، گفت: مدرسه اولین قدم در پیشبرد عدالت آموزشی است و در جایی هایی که هر لحظه امنیت جان کودکان در مدرسه در خطر است نمی توان از کیفیت آموزش سخن گفت.

مدیر موسسه پویش ایران من اظهار داشت: مطالعات قابل استنادی چون بانک جهانی نشان می دهد که اثر تحصیلات ابتدایی بر توسعه بیش از دوبرابر تحصیلات دانشگاهی است اما با این وجود کشور ما مسیر توسعه آموزشی را به صورت عکس پیموده است که نیاز است در این مورد وارد شد.

کامران با بیان اینکه نام ایران بیش از اشخاص حامی مورد تاکید و اهمیت است، گفت: نام ایران من برای ایجاد احساس تعلق به ایران و به تبع آن احساس مسئولیت نسبت به وطن در دانش آموزانی که در این مدارس درس می خوانند و فردا از آینده سازان کشور خواهند بود، باشد.

وی به هدف پویش ایران من اشاره کرد و افزود : ایران من ادای دین بخش خصصوصی کشور و ایفای مسئولیت اجتماعی نسبت به کودکانی است که به واسطه زندگی در نقاط دور از مرکز، دچار محرومیت آموزشی هستند.

مدیر موسسه پویش ایران من عنوان کرد: تحقق عدالت آموزشی در کشور با تکیه و تاکید بر مناطق کم برخوردار، نوسازی ، بازسازی و توسعه کمی و کیفی فضا های آموزشی، بستر سازی جهت استفاده از شیوه های نوین آموشی در کشور، شناسایی کاستی ها و عقب ماندگی های نظام آموزشی ۱۲ ساله کشور و پیگیری جهت بهبود و اصلاح آنها و شبکه سازی میان شمن ها، انجمن ها و نهاد های دولتی و خصوصی فعال در حوزه آموزش جهت تسریع در اجرای هدف چهارم توسعه پایدار در ایران از اهداف اصلی موسسه ایران من است.

کامران به اقدامات انجام شده موسسه ایران من پرداخت و گفت: ساخت و تکمیل ۱۰۰ مدرسه در نقاط کم برخوردار کشور،، احصا مشکلات سخت افزاری و نرم و افزاری سیستم آموزشی،شبکه سازی، تقویت همکاری و ایجاد انسجام بین سمن های حوزه مدرسه، آموزش و عدالت آموزشی، ساخت سه مدرسه به عنوان کانون توسعه مجله ای بر اساس الگو توسعه پایدار، توانمد سازی معلمان مدارس ایران و تلاش برای تغییر شکل و روش مدرسه سازی در کشور به منظور افزایش بهره وری ساخت و افزایش جذابیت و کارای ساختمان از اقدامات جاری پویش ایران من بوده است.

وی افزود: برگزاری جشنواره فیلم با محوریت توسعه عدالت آموزشی، ساخت مدارس فن محور و هنرستان های کار و دانش در نقاط مرزی کشور با استفاده و در نظر گرفتن پتانسیل های منطقه ای، برگزاری کمپین معلم اخلاق، تسریع و توسعه حضور بخش خصوصی در تکمیل مدارس نیمه کاره کشور و تلاش برای انطباق محتوای درسی ۱۲ ساله با نیاز های بازار کار و مهارتهای هزاره شوم از برنامه های آینده پویش ایران من در کشور است.

مدیر موسسه پویش ایران من با بیان اینکه ۳۰ درصد از فضا های آموزشی کشور نیازمند تخریب و نوسازی است، اظهار داشت: ۱۱۰ هزار مدرسه در کشور وجود دارد که قریب به ۳۳ هزار مدرسه با چهار میلیون دانش آموز نیازمند بازسازی است تا حداقل نیاز آموزش یعنی برخورداری از مکانی مناسب بریا این جمع کثیر فراهم گردد.

کامران گفت: در حال حاضر در کشور ما به مدرسه به عنوان فضای کالبدی نگاه می شود که صرفا جنبه آموزشی دارد، بدن آنکه برنامه ای مدون برای سود رسانی آموزش به منطقه مورد نظر داشته باشد.

وی افزود: با توجه به سیر جهانی تغییر روش های آموزشی و نیز توسعه خلاقیت در معماری مدارس با هدف همراه شدن هرچه بیشتر کانون های فرهنگی اجتماعی با هدف توسعه پایدار باید به دنبال خلاقیت و بالندگی در کودکان و آینده سازان کشورمان باشیم که مجبور به بازنگری در ساخت فضای کالبدی مدارس و ایجاد تغیرات در این زمینه هستیم.

مدیر موسسه پویش ایران من اظهار داشت: این موسسه در نظر دارد سه مدرسه در روستا های بیوند سفلی شهرستان جوانرود استان کرمانشاه، روستا درزیان شهرستان مریوان در کردستان و روستای سیدبار شهرستان چابهار سیستان و بلوچستان احداث کند.

وی افزود: این مدارس با مشارکت همه ذی نفعان به خصوص اهالی روستا ساخته می شود و علاوه بر نیاز های آموزشی کودکان نیاز های مردم منطقه را به آموزش های مرتبط با توسعه روستایی نیز برطرف می کند.

گفتنی است، روستای درزیان از توابع بخش مرکزی شهرستان مریوان در استان کردستان ایران و براساس سرشماری سال ۹۵ مرکز آمار جمعیت آن ۶۰۰ نفر معادل ۱۲۰ خانوار است.

این روستا به فاصله ۲۵ کیلومتری شهرستان مریوان قرار دارد و شغل اصلی مردم روستا کشاورزی دامپروری وکارگری است که دامپروری و باغداری صنعتی، پرورش محصولات ارگانیک و گردشگری از جمله قابلیت های اشتغال و توسعه این روستا است.

همچنین مدرسه ای که در روستا قرار دارد قدمت ۵۰ ساله دارد و ۷۳ دانش آموز ابتدایی در این مدرسه سه کلاسه مشغول به تحصیل هستند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۵۸۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت و ضرورت تلاش برای توسعه اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در کمیته استانی بهداشت، تغذیه و ایمنی که با همراهی مسئولان بهداشت سازمان آموزش و پرورش فارس برگزار شد، تلاش برای تامین سلامت دانش‌آموزان را یک ضرورت خواند که در این زمینه والدین و معلمان، نقش بسیار مهمی دارد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری، نیز مواردی مطرح کرد و راهکارهایی در خصوص همکاری مشترک دو مجموعه در این زمینه ارائه داد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست، ضمن بیان توضیحاتی درباره وظایف مشترک مجموعه سلامت با سازمان آموزش و پرورش، از مسئولان مدارس خواست تا در این راستا با مجموعه سلامت همکاری بیشتری داشته و بر مصرف مکمل‌های توزیع شده در مدارس نظارت کنند.

عباس رضائیان‌زاده ضمن قدردانی از اقدامات و تلاش‌های سلامت‌محور مسئولان آموزش و پرورش استان در مدارس، مطالبی درباره پیگیری برای مشارکت خیرین تامین سلامت فارس در تامین مکمل در مدارس؛ مدیریت سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد؛ اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف بهداشت دهان و دندان؛ پایش و غربالگری سلامت دانش‌آموزان و تلاش برای اجرای قوانین جوانی جمعیت و فرزندآوری عنوان کرد.

محمدرضا کریمی، معاون فنی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست ضمن قدردانی از تلاش مجموعه سلامت استان و سازمان آموزش و پرورش در راستای سلامت دانش‌آموزان درباره موضوعاتی نظیر چاقی و لاغری دانش‌آموزان؛ عوارض کم تحرکی و تغذیه نامناسب دانش‌آموزان؛ اجرای برنامه بهبود تغذیه و توزیع مکمل یاری آهن و ویتامین D در مدارس؛ ثبت مشخصات دانش‌آموزان در سامانه «سیب» در زمینه دریافت مکمل یاری و چالش‌های تأمین اعتبارات مالی برای تأمین مکمل دانش‌آموزان در مدارس، مطالبی عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند