Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی شهرستان سنندج گفت: برای نخستین بار مدرسه توسعه پایدار ایران من در شهرستان مریوان استان کردستان ساخته می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سیدکمال حسینی بعدازظهر امروز در نشست همفکری پویش ایران من که با حضور جمعی از فرهیختگان استان کردستان به منظور مشارکت در ساخت نخستین مدرسه توسعه پایدار ایران من در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شهرستان سنندج برگزار شد، اظهار داشت: خوشبختانه پویش ایران من فعالیت خود را در ایجاد سلسله مدارس در نقاط محروم کشور آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: هدف از فعالیت پویش ایران منارتقای توسعه پایدار در سطح نقاط روستایی و مناطق محروم کشور بوده و ساختار یک توسعه هم با مشارکت فعالین اقصتادی ایران میسر می‌شود.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی شهرستان سنندجتصریح کرد: در طول دو سال گذشته و با آغاز به کار پویش ایران من تاکنون 6 مدرسه در استان کردستان ساخته شده است.

وی گفت: نخستین مدرسه توسعه پایدار ایران من در روستای درزیان شهرستان مریوان ساخته می‌شود که این مدرسه در راستای فعالیت‌های فرهنگی مکانی برای ایجاد زیربنای توسعه در مناطق محروم و روستاهاست.

حسینی افزود: ساخت مدرسه توسعه پایدار می‌تواند محوری برای توسعه همه جانبه و جدا از ارتقا فرهنگی زمینه‌ساز ارتقا اقتصاد صنعت گردشگری هم باشد.

وی اظهار کرد: استان کردستان از نظر اقتصادی استان محرومی است اما تفکر و بنیان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شهرستان‌های استان با خرد جمعی و کار گروهی همراه بوده و امیدواریم ساخت اینگونه مدارس نقطه عطف و شروعی برای امر مدرسه‌سازی در این خطه باشد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی شهرستان سنندجاز حمایت آموزشی از دانش پ‌آموزان استان خبر داد و گفت: در همین راستا در حال حاضر اتاق بازرگانی از 500 دانش‌آموز مناطق محروم استان حمایت آموزشی می‌کند و به ازای هر دانش‌آموز در مقطع ابتدایی و متوسطه اول تا پایان دوره فارغ‌التحصیلی 100 هزار تومان و مقاطع بالاتر و دانشگاهی تا 180 هزار هزینه خواهد کرد.

وی گفت: در شهرستان مریوان نیز اتاق بازرگانی از 30 دانش‌آموز که اکثرا افراد نخبه و مستعد هستند حمایت آموزشی می‌کند.

انتهای پیام/

R7848/P1377/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۶۰۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار

به گزارش «تابناک»، سید حمید حسینی، دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفت وگو با مهر گفت: زمانی که شوک یا تنش سیاسی در کشور رخ می‌دهد مردم نه از روی نیاز بلکه به علت نگرانی از افزایش قیمت دلار در آینده اقدام به خرید ارز می‌کنند، درگیری‌های سیاسی ایران و منطقه خاورمیانه باعث افزایش موقتی نرخ دلار شد؛ البته این موضوع به ایران محدود نمی‌شود بلکه درگیری سیاسی در هر کشوری باعث ایجاد التهاب در بازارهای مالی آن کشور می‌شود.

وی افزود: رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی به عملکرد بانک مرکزی ارتباط چندانی ندارد؛ چون این بانک بیشتر بر رفع نیازهای قانونی از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران تمرکز دارد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به این موضوع که افزایش نرخ دلار صرفاً سیاسی است و به عملکرد اقتصادی دولت و بانک مرکزی مرتبط نیست، اظهار داشت: از گذشته تاکنون بازارسازی و فضاسازی وجود داشته به طوری که عده‌ای با سواستفاده از شرایط ایجاد شده اقدام به نرخ سازی می‌کنند و با دامن زدن به التهابات منافع بسیاری به دست می‌آورند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که برای آینده دلار چه چشم‌اندازی را تصور می‌کنید، بیان کرد: در کنار مسائل سیاسی ایجاد شده، درآمدهای ارزی نیز نقش مهمی در کنترل نرخ ارز دارند؛ چون در سال گذشته نیز وضعیت درآمدهای ارزی دولت خوب بود؛ درواقع بازار ارز سال ۱۴۰۲ را نسبتاً با ثبات طی کرده و اگر دولت امسال نیز بتواند درآمدهای ارزی پایدار نسبتاً خوبی داشته باشد احتمال دارد نوسانات نرخ ارز به حداقل برسد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی نیاز واردکنندگان را با نرخ نیما پاسخ می‌دهد؛ بنابراین به طور طبیعی نباید افزایش نرخ در بازار غیررسمی اثری بر قیمت‌ها داشته باشد و از بُعد دیگر دولت کالابرگ الکترونیک را راه اندازی کرده تا یارانه به مصرف کننده نهایی برسد و نوسانات نرخ دلار روی قیمت کالاهای اساسی اثری نگذارد.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود
  • آمادگی اتاق بازرگانی مکه برای گسترش روابط اقتصادی با ایران
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار