Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو مدرسه «ایران من 76» در مراسمی با حضور پدرام سلطانی نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران، علی اصغر جمعه‌ای رئیس اتاق بازرگانی استان سمنان، ابوالفضل دریانی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان، در روستای احمدآباد بیارجمند شاهرود و میامی به بهره برداری رسید.

به گزارش ایسنا، پدرام سلطانی، نایب رئیس اتاق بازرگانی در مراسم افتتاح  مدرسه «ایران من 79» ضمن تشکر از حامیان پویش ایران من در ساخت این مدرسه اظهار کرد: هدف فعالان اقتصادی‌ای که از ابتدا پویش ایران من را در مدرسه‌سازی یاری کرده‌اند، سرمایه‌گذاری در توسعه کشور بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز فعالان اقتصادی اتاق بازرگانی دیگر می‌دانند که با ارزش‌ترین و پرثمرترین فعالیت اقتصادی، سرمایه‌گذاری در بخش تولید، بازرگانی، صنعت و خدمات نیست، بلکه سرمایه‌گذاری در نسل آینده کشور است.

وی با بیان اینکه قفل توسعه در کشور ما شکسته نخواهد شد، مگر اینکه فقر فرهنگی و آموزشی از کشور به ویژه مناطق محروم رخت بربندد اضافه کرد: سرمایه‌گذاری روی فرزندان این کشور با این هدف انجام می‌شود که بتوانند کاری را که نسل امروزِ فعالان اقتصادی در حوزه توسعه اقتصادی انجام داده‌اند ادامه داده و روند توسعه را تقویت کنند.

مؤسس پویش ایران من به ضعف‌های سیستم آموزشی در ایران اشاره کرد و گفت: کشور ما از نوعی شکاف عدالتی در حوزه آموزش رنج می‌برد. با وجود تلاش‌های دولت در این زمینه، موانعی همچون وسعت کشور و عمق زیاد شکاف عدالتی، فاصله ما را با نقطه مطلوب طولانی کرده و بنابراین همراهی بخش خصوصی در حوزه عدالت آموزشی ضروری است.

سلطانی به فعالیت‌های کارآفرینان اتاق بازرگانی در حوزه عدالت آموزشی اشاره کرد و گفت: پویش ایران من با هدف رفع موانع آموزشی، 100 مدرسه را در 18 استان در دست اجرا دارد که نام همه آنها «ایران من» خواهد بود.

وی ادامه داد: فرزندان ما در همه جای این کشور اعم از فارس، ترک، کرد، بلوچ، ترکمن و سایر اقوام و مذاهب، در یک ویژگی مشترک هستند و آن «ایرانی بودن» است، پس ما نام همه مدارس را «ایران من» گذاشته‌ایم تا بتوانیم بیشتر روی اشتراکاتمان با یکدیگر سرمایه‌گذاری کنیم.

همچنین مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان اظهار کرد: مدرسه‌ای که امروز در بیارجمند به بهره‌برداری رسیده از نظر کلیه امکانات با مدارسی که در مرکز استان سمنان ساخته شده‌اند یکسان است و از این جهت می‌توانیم بگوییم که عدالت آموزشی به معنای واقعی اتفاق افتاده است.

ابوالفضل دربانی ضمن تأکید بر همخوانی معماری مدرسه ایران من 79 با اقلیم منطقه گفت: ما در این مدرسه برای اولین بار تجربه استفاده از کاهگل صنعتی را داشتیم که باعث شده معماری مدرسه با معماری کلیه ساختمان‌های روستا هماهنگی داشته باشد.

وی ضمن قدردانی از حامیان پویش ایران من و خیریه مهر گیتی، به اعتبارات 540 میلیون تومانی این مدرسه اشاره کرد و افزود: امیدواریم این مدرسه با مدیریت آموزش و پرورش شهرستان بیارجمند، نگهداری شده و بهترین استفاده از آن صورت گیرد.

به گزارش ایسنا مدرسه شماره 28 «ایران من» نیز امروز پنجشنبه 23 آذر طی مراسمی در روستای حق‌الخواجه در شهرستان میامی  افتتاح شد. پویش «ایران من»که از سال 1393 با همت جمع بزرگی از کارآفرینان و فعالان اقتصادی آغاز به کار کرده در 18 استان محروم و کمتر توسعه یافته کشور کار احداث 100 مدرسه ابتدایی را در دستور کار دارد که بیش از 30 مدرسه آنها افتتاح شدند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۵۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است

به گزارش صدای ایران از ایرنا، عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.

علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.

توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.

علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.

وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.

حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.

وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.

اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری

علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.

وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • ضرورت تثبیت مقاصد صادراتی از سوی بازرگانان
  • احداث چهار مدرسه خیری در یزد
  • احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان