Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی پویش ایران من، این مدرسه ها در روستاهای «تنزیبر بندرخمیر، دیول جاسک، ، تل ‌سیاه بندرعباس و تمبک و شاه ‌منصوری میناب» با مشارکت 10 نفر از فعالان اقتصادی کشور و اعضای اتاق بازرگانی در جهت انجام مسوولیت اجتماعی ساخته شده است.
نائب رییس اتاق بازرگانی ایران در مراسم بهره برداری از این طرح های آموزشی که در روستای دیول بندرجاسک برگزار شد، گفت: ساخت ایران از طریق ساخت مدرسه هایی ممکن می‌ شود که بتوانند نیازهای اقتصادی مناطق کمتر برخوردار را برطرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پدرام سلطانی افزود: توسعه اقتصادی در گرو توسعه نظام آموزشی در کشور است، چرا که بی ‌مهارتی به عنوان معضل اصلی کسب ‌و کارهای اقتصادی ریشه در چرخه معیوب بی ‌سوادی در کشور دارد.
وی بیان داشت: بیش از یک‌ سوم مدرسه های موجود در کشور از استانداردهای مدرسه‌ سازی فاصله دارند و سرانه آموزشی نیز در کشور ما همچنان 40 میلیون مترمربع از استانداردهای حداقلی آموزش و پرورش عقب است.
این مسوول یادآورشد: این مساله نشان می ‌دهد که با وجود رسیدن به مرحله چهارم توسعه، باید به مرحله اول توسعه برگردیم تا با رفع شکاف ‌های آموزشی موجود میان مرکز و پیرامون، با سرعت بیشتری در مسیر توسعه قدم برداریم.
موسس پویش ایران من با تاکید بر آموزش به عنوان پرمنفعت‌ ترین نوع سرمایه‌ گذاری برای فعالان اقتصادی، گفت: مدرسه ها کارخانه‌ هایی هستند که ارزشمند ترین کالاها یعنی انسان ‌های فرهیخته و تحصیل‌ کرده را تولید می ‌کنند، بدیهی است که منافع سرمایه ‌گذاری در عرصه آموزش می‌ تواند در طول صدها سال شامل جامعه به طور کلی، کشور و تمامی جهانیان شود.
سلطانی با اشاره به این نکته که هدف پویش ایران من اعتلای نقش بخش خصوصی در توسعه آموزشی و همراهی بیشتر با جامعه مدنی در این زمینه است، اظهار کرد: ایران من با سرمایه‌ گذاری روی عدالت آموزشی و ساخت مدرسه ها در مناطق کمتر برخوردار، به دنبال آن است که نسل آینده بتوانند اقدامات فعالان اقتصادی در راستای توسعه اقتصادی را ادامه دهند و روند توسعه را تقویت کنند.
پویش مدرسه سازی «ایران من» از سال 1393 با همت جمع بزرگی از کارآفرینان و فعالان اقتصادی کشور آغاز به کار کرده است. این پویش در 18 استان محروم و کمتر توسعه یافته کشور احداث 100 مدرسه ابتدایی را در دستور کار دارد که تاکنون 67 مدرسه در این طرح به بهره ‌برداری رسیده است.
نام همه مدارسی که با حمایت این پویش ساخته می‌شوند به نام «ایران من» گذاشته می‌ شود تا بستری برای تقویت هویت ملی و سرمایه‌ گذاری روی اشتراکات فرهنگی باشد.
در مراسم افتتاح این مدرسه ها جمعی از فعالان اقتصادی، اعضای اتاق‌های بازرگانی کشور و بندرعباس و مسوولان استان هرمزگان و نیکوکاران پویش ایران من حضور داشتند.
7195/6048
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 آموزش و پرورش ایران پدرام سلطانی سرمایه گذاری مدرسه 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۴۰۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین اظهار داشت: بسیاری از مشکلات بخش الموت غربی در سفر دور اول رئیس جمهور به استان قزوین در دستور کار قرار گرفته و بسیاری از آنها اجرایی و باقی مانده هم اجرایی خواهد شد.

وی افزود: برای توسعه الموت غربی در سال گذشته سه استاندار قزوین، گیلان و مازندران به همراه مدیران وزارت راه و شهرسازی از مسیر قزوین-رحیم آباد- کلاچای بازدید کردند و هر ۳ استان به همراه وزارت راه و شهرسازی مکلف شدند اعتباراتی را برای تکمیل پروژه در نظر بگیرند.

اعلایی گفت: بعد از پروژه قزوین-الموت که در اوایل تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد بالاترین تمرکز وزارت راه پروژه قزوین-رحیم آباد-کلاچای خواهد بود که می‌تواند پیشران توسعه باشد و وزیر راه و شهرسازی هم در سفر به قزوین بر این موضوع تاکید کردند.

استاندار قزوین با بیان اینکه استان قزوین در زمینه راه مشکلات جدی دارد، اضافه کرد: استان به ویژه در راه روستایی با عقب ماندگی‌های زیادی مواجه است و موضوع پرهزینه ای هم می‌باشد ولی مجموعه مدیریتی استان تمام تلاش خود را برای برطرف شدن مشکلات انجام می‌دهد.

نماینده عالی دولت در استان با بیان اینکه موضوع راه الموت از ۲ جهت در اولویت قرار دارد، اظهار داشت: راه الموت واقعاً فضای نامناسبی دارد و بهسازی مسیر نه تنها تردد ساکنین را هموار می‌کند بلکه می‌تواند الموت را به عنوان یکی از ظرفیت‌های اقتصادی استان در زمینه گردشگری تبدیل کند و راه مناسب توسعه گردشگری را هم به همراه خواهد داشت.

وی افزود: اگر این ۲ راه جدید عملیاتی شود با حجم زیاد تردد مواجه خواهیم شد و همین موضوع به طور قطع گردشگری منطقه را بهبود خواهد بخشید.

کد خبر 6089559

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • مرکز آموزشی دارالفنون اردبیل در آستانه بهره برداری
  • از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • استاندار هرمزگان: از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • حضور فعالان اقتصادی ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی صادراتی ایران (اکسپو ۲۰۲۴)
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد