Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان مدیرکل نوسازی مدارس گیلان گفت: پویش ملی «من مادرم، بچه‌های ایران فرزند من» اقدام فرهنگی با ارزشی است که در تامین زیرساخت‌های آموزشی حتما موثر خواهد بود که هدف از اجرای آن‌ افزایش آگاهی و جلب مشارکت بانوان در امر مدرسه‌سازی است.

علی دقیق در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برگزاری پویش ملی «من مادرم، بچه‌های ایران فرزند من»، اظهار کرد: پویش ملی «من مادرم، بچه‌های ایران فرزند من» در راستای اجرای طرح تحولی مشارکت‌های مردمی و طرح آجر به آجر که از تاکیدات وزیر آموزش‌وپرورش است، اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل نوسازی مدارس گیلان افزود: این پویش ملی اقدام فرهنگی با ارزشی است که در تامین زیرساخت‌های آموزشی حتما موثر خواهد بود که هدف از اجرای آن‌ افزایش آگاهی و جلب مشارکت بانوان در امر مدرسه‌سازی با رویکرد گسترش فرهنگ مدرسه‌سازی و بهره‌گیری از ظرفیت عظیم بانوان و مادران نیک‌اندیش کشورمان اجرایی شده است.

وی با اشاره به نقش مهم بانوان در اجرای پویش ملی «من مادرم، بچه‌های ایران فرزند من»، افزود: ما اعتقاد داریم به اینکه نقش ماندگار و بی بدیل بانوان ایران اسلامی در مدرسه‌سازی در تاریخ با افتخار می‌ماند و امروز هم از ظرفیت بالای بانوان و مادران خیر در اجرای این پویش ملی بهره‌مند خواهیم شد.

دقیق با بیان اینکه اجرای پویش ملی «من مادرم، بچه‌های ایران فرزند من» بسیج همگانی را می‌طلبد، تصریح کرد: بانوان سرزمین ایران و گیلان و تمامی آحاد مردم برای پیوستن به این پویش و به نیابت از مادران و همسران می‌توانند با مراجعه به سایت ajorBajor.ir و همچنین سایت MehreMadrese.ir ضمن پیوستن به این پویش و با پرداخت حداقل هزینه، پوستر مشارکتی خود را دریافت کنند و در این امر خیر سهیم شوند.

استان گیلان در استانداردسازی گرمایشی مدارس وضعیت مطلوبی دارد

مدیرکل نوسازی مدارس گیلان در خصوص استانداردسازی گرمایشی مدارس استان گفت: استانداردسازی مدارس نیازمند یک همت ملی است، خوشبختانه دولت ۵۰ درصد از عوارض فروش گاز را برای جمع آوری بخاری‌های غیراستاندارد اختصاص داده و از این طریق شاهد استاندارد شدن سیستم گرمایشی ۱۰۰ هزار کلاس درس در سطح کشور خواهیم بود.

وی با بیان اینکه خوشبختانه توانستیم با حمایت مسئولین استانی تمامی بخاری‌های نفتی را از مدارس استان جمع آوری کنیم، تصریح کرد: استان گیلان در مقایسه با میانگین کشوری در خصوص استانداردسازی گرمایشی مدارس وضعیت مطلوبی دارد، در سال ۹۸ تعداد ۳۰۲ مدرسه با ۵۶۹ کلاس درس در استان استانداردسازی گرمایشی شده و این نشاندهنده اهتمام جدی در راستای تامین فضاهای ایمن برای آینده‌سازان این مرز و بوم است.

وی با اشاره به اینکه گام دوم ما در استاندارد سازی سیستم‌های گرمایشی مدارس جمع آوری بخاری‌های گازی می‌باشد، گفت: ۱۱ مدرسه با ۷۶ کلاس درس با بخاری گازی در استان گیلان وجود دارد که امیدوارم با حمایت‌های استاندار و ریاست سازمان تا مهر ماه ۱۴۰۰ بتوانیم این بخاری‌ها را با جایگزینی موتورخانه‌ها استانداردسازی نماییم.

دقیق با اشاره به اینکه امکان نصب موتورخانه و پکیج در هر مدرسه‌ای وجود ندارد، گفت: بخاری گازی هرمتیک کم ‌مصرف و هوشمند جایگزینی مناسب برای بخاری‌های گازی معمولی و پکیج‌های گرمایشی برای اینگونه مدارس است.

مدیرکل نوسازی مدارس گیلان با اشاره به اینکه ۷۲ مدرسه استان با بخاری گازی هوشمند هرمتیک استانداردسازی شده است، خاطرنشان کرد: بخاری هرمتیک علاوه‌بر بازدهی بالا مجهز به سنسورهای ایمنی است که تمام عملکرد بخاری را مورد کنترل قرار داده و کاملا هوشمند است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی طرح آجر به آجر سازمان نوسازی مدارس استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس مدیرکل نوسازی مدارس گیلان استانداردسازی گرمایشی بچه های ایران فرزند من گرمایشی مدارس مدرسه سازی من مادرم پویش ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۳۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره خدماتی که از سوی این سازمان به خانواده‌های دارای فرزند چند قلو ارائه می‌شود، توضیحاتی داد.

به گزارش ایلنا، نرجس‌خاتون اسعدی خلیلی، مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور، در پاسخ به این سؤال که چه تعداد خانواده دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی است، گفت: «دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی، چون ارتقاء سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.»

وی با بیان اینکه این سازمان پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، نسبت به تحت پوشش قرار دادن تمام خانواده‌های نیازمند دارای فرزند دو قلو و بیشتر پشت نوبت دریافت خدمات اقدام کرد، ادامه داد: در حال حاضر ۴۱ هزار و ۵۰۰ خانوار دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره حمایت‌هایی که از سوی سازمان بهزیستی به این خانواده‌ها ارائه می‌شود؟ تصریح کرد: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری، در حال حاضر حدود ۴۱ هزار خانواده دارای فرزند دوقلو در دهک درآمدی ۱ تا ۵ تحت پوشش سازمان هستند.

وی ادامه داد: همچنین خانواده‌های دارای فرزندان سه قلو و بالاتر در دهک درآمدی ۱ تا ۷ نیز تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفته و از خدمات بهره‌مند می‌شوند.

اسعدی خلیلی خاطرنشان کرد: این خانوار‌ها از مستمری ماهیانه برخوردار بوده و همچنین خدمات غیر مستمر به خانواده‌های دارای فرزند چند قلو نیز ارائه می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به خدمات غیرمستمر به خانواده‌های دارای فرزند چندقلو تصریح کرد: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نسبت به ثبت اطلاعات کودکان واجد شرایط دریافت شیرخشک در سامانه سلامت وزارت بهداشت (جهت دریافت شیرخشک رایگان) اقدام می‌کند. همچنین این خانواده‌ها از کمک هزینه ودیعه مسکن، وام اشتغال و خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند می‌شوند.

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • رتبه برتر معاونت مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس خوزستان در کشور
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو