Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد دلاوریان روزچهارشنبه درگفت وگو با ایرنا هدف ازبرگزاری این پویش را فرهنگ سازی و جمع آوری کمک های خرد و کلان مادران و بانوان البرزی  برای  سازماندهی  و مدرسه سازی در مناطق محروم استان  ذکر کرد.
وی خاطرنشان کرد: افزایش آگاهی و جلب مشارکت بانوان در امر مدرسه سازی واستفاده ازحس مادرانه برای برقراری ارتباط با مخاطب را از دیگراهداف این پویش برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس البرز  به مهاجرپذیربودن و کمبود فضای آموزشی در این استان اشاره کرد و افزود: اکنون  استان البرز با  کمبود شدید فضای آموزشی روبرو است به گونه ای که سی و یکمین استان از نظر کمبود فضای آموزشی در کشور محسوب می شود.
دلاوریان تصریح کرد: حدود 30 هزار نفر خیر مدرسه ساز در کشورفعال هستند که ۱۷ درصد از کل این خیرین را  بانوان تشکیل می دهند و  در استان البرز به دنبال افزایش سهم مشارکت بانوان در این حرکت خداپسندانه هستیم.
وی به ظرفیت بالای بانوان ایرانی در حل مسائل مختلف در کانون خانواده و اجتماع پرداخت و اضافه کرد: در پویش « من مادرم ، بچه های ایران فرزند من » به دنبال این هستیم تا از این ظرفیت بانوان در راستای کاهش مشکلات دانش آموزان دربخش فضاهای آموزشی درمناطق کم برخوردار استان البرزاستفاده کنیم.
وی سرانه آموزشی البرز را ۳.۲۰ متر مربع به ازای هردانش آموز عنوان کرد و گفت : اکنون  سرانه کشوری ۵.۱۸ متر مربع  است.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس البرزادامه داد: سالانه ۱۳ هزار نفربه جمعیت دانش آموزی البرز اضافه می شود که برای ساخت کلاس درس در این استان مهاجرپذیر نیاز به افزایش سطح مشارکت های مردمی داریم.
دلاوریان تاکید کرد: تا کنون ۵۰ درصد مدارس البرز توسط خیرین نیک اندیش ساخته شده که بازهم به دلیل کمبود فضای آموزشی دراستان نیاز به مشارکت بالای آنها داریم.

استان البرز ۴۷۳ هزاردانش آموز و ۲۴ هزار فرهنگی دارد که بیش از نیمی ازاین جمعیت دختران و بانوان هستند.

برچسب‌ها البرز مدرسه سازی بانوان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز مدرسه سازی بانوان البرز مدرسه سازی بانوان اخبار کنکور فضای آموزشی استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۰۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهر صدرا کمبود مدرسه دارد/ آماده استقرار ادارات مختلف هستیم

ایسنا/فارس مدیرعامل شرکت عمران صدرا از کمبود مدرسه در این شهر خبر داد و گفت: این شهر دارای ۲۲ هزار دانش‌آموز است اما به دلیل کمبود مدرسه، اجباراً ۹ هزار دانش‌آموز در شیراز تحصیل می‌کنند. شهر جدید صدرا هم‌اکنون بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که با اتمام ۲۰ هزار واحد نهصت ملی مسکن که در حال ساخت است، پیش‌بینی می‌شود جمعیت این شهر به افق ۴۰۰ هزار نفر برسد.

نشست بررسی مسایل و مشکلات شهر صدرا با ریاست لطف‌الله شیبانی، فرماندار شهرستان شیراز و با محوریت شرکت عمران شهر جدید صدرا امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در فرمانداری شهرستان شیراز برگزار شد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید صدرا در این نشست گفت: هر چند تلاش‌های جهادی فراوانی در یک و نیم سال گذشته برای حل مشکلات شهر صدرا شده اما این شهر همچنان در بخش‌های مختلف شاهد چالش‌ها و مشکلات عدیده‌ای است که حل آن‌ها مستلزم یک تلاش جهادی و هم‌افزایی همگانی است.

وی با بیان اینکه عمده مشکلات امروز شهر صدرا در بخش‌های درمان و بهداشت، آموزش و پرورش و ورزش است، افزود: هم‌اکنون ۲۲ هزار دانش‌آموز در شهر صدرا مشغول به تحصیل هستند که ۹ هزار نفر از این دانش‌آموزان به دلیل کمبود مدرسه اجبارا در مدارس شهر شیراز مشغول تحصیل می‌شوند.

پوربهی بیان کرد: هر چند شرکت عمران صدرا در این سال‌ها در جهت توسعه فضاهای آموزشی گام‌های موثری برداشته است به طوری که چندین مدرسه در حال ساخت را در برنامه داریم اما همچنان این شهر با کمبود ۱۷ مدرسه رو به‌رو است.

وی بیان کرد: عقب‌ماندگی‌هایی در شهر صدرا در حوزه درمان و بهداشت و ورزش هم وجود دارد که با برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا پایان سال با حمایت دانشگاه علوم پزشکی و اداره‌کل ورزش و جوانان فارس بخش زیادی از آن‌ها برطرف خواهد  شد.

مدیرعامل شرکت عمران صدرا با بیان اینکه ۲۲ اداره در شهر صدرا مستقر هستند، افزود: این شرکت آمادگی دارد برای استقرار ادارات دولتی و توسعه اماکن ورزشی، آموزشی، بهداشتی زمین و زیرساخت‌های لازم را مهیا کند.

پوربهی گفت: در یک و نیم سال گذشته تلاش شده است با برنامه‌ریزی‌های مدون و دریافت برنامه‌های بلند مدت و کوتاه مدت از ادارات مختلف در شهر صدرا گامی موثر در جهت برداشتن مشکلات برداریم، برنامه‌ریزی مدونی که برای نخستین بار در تاریخ شهر صدرا انجام شده ‌است.

مدیر عامل شرکت عمران صدرا به مشکلات جاده ۱۰ و نیم کیلومتری قره پیری اشاره کرد و افزود: کار اجرایی این جاده به عهده شرکت عمران صدرا است. حدود شش و نیم کیلومتر این جاده که در حریم شهر صدرا قرار دارد، آماده آسفالت است اما مابقی که در حوزه شهر شیراز قرار دارد کار تملک آن که وظیفه شهرداری شیراز است، انجام نشده است و مهم‌ترین مانع پیشرفت این پروژه همین موضوع است، گویی اتمام این جاده که می‌تواند برای شهروندان شیرازی هم حائز اهمیت باشد، در اولویت شهرداری شیراز قرار ندارد.

وی ادامه داد: امروز برای رفع مشکلات شهر صدرا بیش از ۸ همت اعتبار نیاز است که این مبلغ اعتبار ۳۶ سال شرکت عمران صدرا و شهرداری شهر صدرا است اما اگر یک تلاش همگانی در سطح استان و شهر صدرا قرار انجام شود، قطعا حل مشکلات در کمترین زمان ممکن شدنی است.

به گزارش ایسنا، در این جلسه مصوب شد از سهم ۳ درصد که شهرداری به آموزش و پرورش استان واریز می ‌ند این اعتبار مستقیما صرف ساخت و توسعه اماکن آموزشی شهر صدرا شود و در این حوزه تهاتر شود.

همچنین بنا شد از ظرفیت خیرین و همایش خیرین که قرار است در ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت‌ماه در شهر صدرا برگزار شود، در جهت حل مشکلات آموزشی شهر صدرا استفاده شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری
  • تمرین مشترک ملی پوشان ووشو ایران با چینی‌ها در اردوی آماده‌سازی
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • پویش مجازی «خاطره ای از معلمم» در البرز اجرا می‌شود
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • شهر صدرا کمبود مدرسه دارد/ آماده استقرار ادارات مختلف هستیم
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟