Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-29@18:10:58 GMT

پویش «اگر من رئیس‌جمهور ایران بودم» برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۴۸۸۲۱

پویش «اگر من رئیس‌جمهور ایران بودم» برگزار می‌شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز)،‌ پویش «اگر من رئیس جمهور ایران بودم» توسط اداره کل تشکل های سیاسی-اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود. تشکل‌های اسلامی، دانشجویان، استادان و کارکنان این دانشگاه می‌تواند در این پویش شرکت کنند. 

علاقمندان تا پنج تیرماه می‌توانند آثار خود را ارسال کنند و پنج مردادماه نتایج نهایی پویش اعلام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نحوه شرکت در پویش
در این پویش هرکدام از شرکت‌کنندگان می‌توانند برنامه‌ها، دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود را از منظر یک نامزد رئیس‌جمهوری در قالب  ویدئو کوتاه مطرح کنند. عملاً این ویدئوها نوعی از نطق انتخاباتی است که توسط هر یک از شرکت‌کنندگان بیان می‌شود.

این نطق انتخاباتی می‌تواند از نقطه نظر فرد شرکت‌کننده باشد تا دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود را مطرح کند یا نطق انتخاباتی برای هر نامزد دیگری باشد که وی را شایسته ریاست جمهوری می‌داند.

گفتنی است اگر این فعالیت در قالب کار گروهی انجام گیرد و با مشارکت جمعی تولید شود، نتیجه بهتری خواهد داشت و امتیاز بالاتری لحاظ می‌شود.

هر شرکت‌کننده در این پویش می‌تواند ویدئوی تولید شده خود را به درگاه اینترنتی معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد دانشگاهی و یا درگاه اینترنتی اداره کل تشکل‌های اسلامی-سیاسی  به آدرسhttps://farhangi.iau.ir/tashakol ارسال کند. همچنین شرکت کنندگان می‌توانند ویدئو تولیدی خود را در صفحات مجازی با هشتک‌های « اگرمن رئیس جمهور ایران بودم» و «دانشگاه آزاد اسلامی» و نشانه‌گذاری(تگ کردن) صفحه tashakkol_iau@ منتشر کند.

ارزیابی و داوری آثار پویش

ارزیابی اولیه آثار دریافتی شرکت کنندگان، توسط اداره کل تشکل‌های اسلامی-سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی انجام خواهد شد. داوری نهایی آثار، پس از پایان مهلت دریافت آثار در پنج تیر ماه، توسط هیئت‌ داورانی متشکل از دانشجویان و استادان این دانشگاه انجام خواهد شد.
در نهایت نیز به آثار برگزیده، جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
 
شرکت کنندگان باید توجه داشته باشد که زمان ویدئوها باید حداکثر، پنج دقیقه باشد و نیازی به ویدئوی حرفه‌ای و با دوربین فیلم‌برداری نیست؛ می‌توان از ظرفیت موبایل استفاده کرد. همچنین حتماً ویدئوها باید به‌صورت افقی ضبط شده و کیفیت صدا و تصویر مناسبی داشته باشند.

شاخص‌های داوری آثار

هیئت داوران برای امتیاز دهی به آثار ملاک‌هایی مانند رعایت قواعد فن بیان و گویایی کلام، استفاده از پشت زمینه و صوت جذاب و مرتبط، رعایت ادب و اخلاق انتخاباتی، جذاب بودن و انگیزشی بودن و توانایی در انتقال احساس و معنا، طبقه‌بندی موضوعات و ارائه متنوع مطالب، نقد صحیح نسبت به سیاست‌ها و برنامه‌های نادرست، ارائه راهکار و راه‌حل برای مسائل، توجه به مسائل ملی، بومی و منطقه‌ای، توجه به مبانی انقلاب اسلامی و کار گروهی و جمعی را در نظر خواند گرفت.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1096004 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی رییس جمهور ایران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی رییس جمهور ایران دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کنندگان جمهور ایران رئیس جمهور خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۸۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اقدامات عملی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری مهر، «کنستانتینو چیونگا» معاون رئیس جمهور زیمباوه با امیر سرتیپ «محمدرضا آشتیانی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در تهران دیدار و گفت‌وگو کرد.

امیر آشتیانی در این دیدار با اشاره به سفر سال گذشته رئیس جمهور ایران به «حراره» و سفر آتی رئیس جمهور زیمباوه به تهران اظهار داشت: این تعاملات نشان‌دهنده اهمیتی است که دو کشور در سطوح عالی برای توسعه روابط فی‌مابین قائل هستند.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سوابق تاریخی روابط ایران و زیمباوه، یادآور شد: حدود ۱۰ سال پیش وزارت دفاع ایران، میزبان جناب آقای «مانانگا گوا» رئیس جمهور بود که در آن زمان ایشان به عنوان وزیر دفاع به تهران سفر کردند.

وی با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی، قاره آفریقا در سیاست خارجی کشور ما از جایگاه ویژه‌ای برخوردار شده است، گفت: این جایگاه متأثر از جوهره انقلاب اسلامی مبنی بر حمایت از کشورهای مستقل و انقلابی از یک سو و تلاش کشورهای آفریقایی جهت کسب استقلال از کشورهای استعمارگر و سلطه‌طلب بوده است.

امیر آشتیانی ادامه داد: در میان کشورهای انقلابی، کشور زیمباوه به دلیل رهبران و مردم انقلابی، حفظ روحیه استقلال‌طلبی، مبارزه با استعمار نقش مثبت و سازنده‌ای که در منطقه جنوب آفریقا ایفا می‌کند، از اهمیت بسزایی برخوردار است.

وزیر دفاع تأکید کرد: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران اراده خود را جهت برقراری روابط دوستانه با تمامی کشورهای آفریقایی به‌ویژه کشورهای مستقل و انقلابی زیمباوه اعلام می‌کند.

وی با اشاره به پدیده تروریسم به عنوان یکی از مهم‌ترین تهدیدات امنیت منطقه و محیط بین‌الملل اظهار داشت: متأسفانه شاهد استانداردهای دوگانه دنیای غرب در قبال تروریسم هستیم.

امیر آشتیانی با اشاره به کشتار وحشیانه و قتل عام نزدیک به ۴۰ هزار نفر از مردم و به‌ویژه کودکان فلسطین توسط رژیم صهیونیستی به سبب حمایت آمریکا و کشورهای غربی و همچنین سکوت نهادها و مجامع بین‌المللی گفت: بر همه کشورهای آزاد و مستقل لازم است تا ضمن اعلام انزجار خود از اقدامات این رژیم، اقدامات عملی خود را درخصوص توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی به کار گیرند.

معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز در این دیدار با ابراز تسلیت بابت شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران در حمله به کنسولگری ایران و محکوم کردن این اقدام توسط رژیم صهیونیستی گفت: حمله اخیر اسرائیل به فلسطین نیز نشان‌دهنده سیاست‌های دو گانه و یک بام و دو هوای غرب است.

کنستانتینو چیونگا با بیان اینکه ایران و زیمباوه تحت تأثیر تحریم‌های کشورهای غربی هستند، گفت: ایران از شرکای زیمباوه است و آمادگی داریم در زمینه همکاری‌های دفاعی و اقتصادی روابط خود با ایران را توسعه دهیم.

وی با اشاره به سفر آتی رئیس جمهور زیمباوه به تهران گفت: این سفر نقطه عطفی در توسعه روابط بین ایران و زیمباوه خواهد بود.

معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به ریاست زیمباه بر اتحادیه اقتصادی جنوب غرب آفریقا (سادَک) گفت: این موضوع ظرفیت‌های زیمباوه را برای توسعه همکاری‌های اقتصادی با ایران بیشتر می‌کند.

در پایان این دیدار هر دو طرف با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و دفاعی و امنیتی دو طرف آمادگی خود را برای تبادل هیئت در زمینه‌های مختلف اعلام کردند.

کد خبر 6092264 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • ضرورت اقدامات عملی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی نشاندهنده شکست طرح‌های شیطانی برای منزوی کردن ایران بود
  • ایران تحریم‌ناپذیر است
  • هرگز تحریم‌ها در ایران به نتیجه نخواهد رسید
  • پیام تبریک رئیس جمهور برای روز ملی آفریقای جنوبی