Web Analytics Made Easy - Statcounter

مخاطبان خبرگزاری فارس در پویش «فارس من» خواستار شفاف سازی در تسهیلات پرداختی بانک ها به کارمندان خود شده اند.

به گزارش ایران اکونومیست، موضوع نحوه دریافت تسهیلات به کارمندان بانک ها همیشه مورد پرسش افراد در جامعه بوده و می خوا ستند که در این زمینه شفاف سازی شود.

معمولا این تسهیلات با نرخ سود پایین، بدون ضامن و در مبالغ بالا پرداخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی بانک ها برای کارمندان خود نوعی امتیاز ویژه قائل می شوند.

تعدادی از مخاطبان ایران اکونومیست در اعتراض به این رویه در بانک ها، پویش های متعددی را در سامانه فارس من به ثبت رسانده اند. در پویشی با عنوان «شیوه پرداخت وام به کارمندان بانک همانند مردم عادی باشد»، آمده است: «یکی از بزرگترین رانت‌هایی که در کشور دارد اتفاق می‌افتد، وام دادن بانک‌ها به کارکنان خودشان است. بانک‌ها سالانه بخشی از اعتبارات خود را به دادن وام به کارکنان خود اختصاص می‌دهند در حالی که مردم برای گرفتن یک وام کوچک باید سال‌ها دوندگی کنند و در نوبت بمانند!

مگر چه فرقی بین کارمند بانک با مردم عادی وجود دارد؟! چرا بسیاری از افراد به دنبال پارتی بازی و رابطه بازی هستند تا کارمند یک بانک شوند؟! آیا جز این است که از این توزیع رانت در بانک‌ها بهره‌مند شوند؟!

متاسفانه سالهاست که این توزیع رانت توسط بانک‌ها مردم را آزار می‌دهد و وجود عدالت اقتصادی را در نظام جمهوری اسلامی زیر سوال می‌برد. از آنجا که دولت شعار مبارزه با فساد می‌دهد، مردم انتظار دارند با این «توزیع رانت گسترده» در بانک‌ها نیز برخورد شده و دادن وام حتی خورد توسط بانک‌ها به کارکنانشان ممنوع شود.

کارمندان بانک‌ها هم باید شیوه دریافت وام‌شان کاملا مثل مردم عادی بوده و از هیچ نوع امتیاز خاصی برخوردار نباشند. متاسفانه سازمان‌ها و ادارات دولتی و حکومتی با دادن امتیاز به کارکنان خود هر روز به گسترش بی‌عدالتی در جامعه دامن می‌زنند که این امر موجب دلسردی و سرخوردگی مردم از نظام و حاکمیت شده و این بی‌عدالتی‌ها موجب ایجاد بدبینی در افکار عمومی مردم می‌شود.لذا خواهشمندیم تا هرچه سریعتر کلیه امتیازات ادارات و سازمانهای دولتی به کارکنان شان ممنوع شده و فضای عدالت و برابری به جامعه ایرانی برگشته و بساط توزیع رانت در کشور جمع شود».

در پویش دیگری با عنوان «انجام بازرسی از وضعیت وام تخصیص یافته به کارمندان بانک»، مخاطبین خواستار ورود نهادهای نظارتی به مساله وام دهی به کارمندان بانک ها شده اند. در متن این پویش آمده است: «بسیار خوشحال می‌شویم مسئولین بازرسی دولت و نظام یک بازرسی کلی از وضعیت وام تخصیص یافته به کارمندان خود بانک‌ها طی بازه زمانی پانزده سال گذشته تا به امروز (با توجه به نوع وام تخصیص یافته، مبلغ و تناسب شرایط گرفتن این وامها برای مردم عادی و همچنین سایر موارد مهم اینگونه بازرسی‌ها که اساتید امر بسیار مطلع‌ترند) که فشارهای اقتصادی مضاعف نیز داشته ایم انجام بگیرد و نتایج بصورت کاملا شفاف و روشن به اطلاع عموم ملت ایران رسانیده بشود تا مردم بصورت اذهان عمومی بیدار تکلیف خود را کاملا بیدار و هوشیارتر از قبل بیشتر بداند».

بنابراین گزارش، ایران اکونومیست طبق رسالتی که بابت پیگیری سوژه‌‌های فارسِ من برای خود تعریف کرده است، حتما پیگیری این موضوع را در دستور کار قرار می‌دهد و از مسوولان خواستار توضیح در این‌باره خواهد شد.

کاربران دیگر هم در صورت تمایل می‌توانید به امضاکنندگان این پویش بپیوندند؛ ایران اکونومیست با رسیدن امضاهای این پویش به 1000 امضا و بالاتر حتما پیگیری‌های مختلفی در این‌باره خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کارمندان بانک ها کارمندان بانک ایران اکونومیست توزیع رانت بانک ها مردم عادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۱۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، در روزهای اخیر مطالب نادرستی درباره دخالت و اعمال نظر مدیران باشگاه پرسپولیس در تخصیص سهام ترجیحی به کارکنان و پیشکسوتان باشگاه منتشر شده است.

در این ارتباط به اطلاع می‌رساند؛ مطابق ماده یک آئین‌نامه نحوه واگذاری سهام ترجیحی، حداکثر ۵ درصد از سهام شرکت می‌تواند در قالب فروش سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان شرکت واگذار شود.

مواد قانونی در این ارتباط وجود دارد و در دسترس عموم است. تاکنون ۹۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب عرضه بلوکی و عرضه عمومی از محل افزایش سرمایه به بخش خصوصی واگذار شده است.

درخواست برای تخصیص سهام ترجیحی به اعضای باشگاه (حداقل دارای یک سال سابقه بیمه‌ای نزد باشگاه) نیز انجام شده است و سازمان خصوصی سازی سقف سهام اعطایی به هر فرد را مشخص می‌کند. در این ارتباط سازمان خصوصی‌سازی افراد شاغل در باشگاه با حکم مشاور را نیز اصلاً در زمره کارکنانی که به آن‌ها سهام تعلق می‌گیرد قرار نداد.

حسب اطلاع این باشگاه با توجه به حضور شرکت پیشکسوتان کهن و با تصمیم مقام‌های ذیربط، امور سهام مربوط به پیشکسوتان نیز از آن طریق در حال پیگیری است و تاکنون در خصوص اسامی و نحوه شناسایی پیشکسوتان، مکاتباتی با باشگاه صورت نگرفته است.

در نهایت تصمیم‌گیری درباره سهم بندی و نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان، سازمان خصوصی‌سازی و هیأت واگذاری است. باشگاه پرسپولیس نیز مانند تمام مراحل قبلی، مجری دستورالعمل ابلاغی در جهت انجام تکالیف مربوط به خود خواهد بود.

کد خبر 6092083

دیگر خبرها

  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید/ رانت ارزی به سود مردم یا وارداتچی ها؟
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید